Innovatech Fórum 4.0: Digitálna transformácia vo výrobe a priemysle

Priemysel 4.0 – digitalizácia, automatizácia, inovácia. Vývoj technológií sa rapídne zrýchlil a spoločnosť má oveľa menej času na prispôsobenie sa. Zmeny sa dejú prakticky každý deň. Ako z nich môžu firmy vyťažiť čo najviac?

Podujatie Innovatech Fórum 4.0 vytvára priestor na výmenu skúseností v oblasti digitalizácie a zavádzania prvkov Priemyslu 4.0 do výroby. Stretávajú sa tu firmy, ktoré skúsenosť s digitalizáciou už majú a tie, ktoré danú stratégiu ešte len plánujú zavádzať do výroby. Táto konferencia spája odborníkov z danej oblasti so zástupcami firiem zo Slovenskej a Českej republiky a poskytuje platformu na diskusiu o aktuálnych témach z oblasti Priemyslu 4.0.

Na praktických prípadových štúdiách, workshopoch, panelových diskusiách a interview budú rozobraté témy ako napr.: Ako aplikovať Industry 4.0 vo výrobnom podniku? Ako využiť potenciál transformácie naplno? Aké sú výzvy pri budovaní kompletného systému IoT (Internet of Things)? Aká je úloha ľudí v Matrixe Priemyslu 4.0?

Do exkluzívneho panelu prednášajúcich sa zaradili odborníci zo popredných českých a slovenských spoločností, ako napr. U.S. Steel Košice, Škoda Auto, Embraco Slovakia, Národní centrum robotiky, Meopta, Hella, Fillamentum, GE či zo Slovenskej technickej univerzity.

Staňte sa aj Vy súčasťou Innovatech Fóra 4.0. Tešíme sa na stretutie s Vami už 29. – 30. mája 2019 v Bratislave! Pre viac informácií navštívte stránku podujatia https://www.innovatech.sk/.