novinky‎ > ‎

Slovenská kooperačná burza 2017

uverejnené 1. 8. 2017, 4:18 používateľom Asociacia Pzvazov

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) pripravuje dve medzinárodné podujatia zo série SARIO Business Link – „Slovenská kooperačná burza Bratislava“, 19. septembra 2017 a „Slovenská kooperačná burza Košice“, 30. októbra 2017.

Slovenská kooperačná burza je najväčším medzinárodným podujatím, ktoré agentúra SARIO už tradične pod záštitou Ministerstva hospodárstva SR organizuje od roku 2007. Od svojho vzniku umožnila spojiť obchodný a výrobný potenciál viac ako 1 500 firmám z 35 krajín, najmä v kľúčových sektoroch – strojárstvo, energetika informačné a telekomunikačné technológie, automobilový priemysel a naň nadväzujúce sektory.

Slovenská kooperačná burza ponúka podnikateľským subjektom možnosť bilaterálnych rokovaní pripravených na mieru (podľa individuálneho plánu v jeden deň a na jednom mieste), ale aj možnosť získať nové kontakty, obchodné a investičné príležitosti. Zároveň ponúka sprievodný odborný program reflektujúci aktuálne potreby podnikateľskej sféry a trendy v priemysle, praktické rady a informácie o aktuálnych témach.

Podrobnejšie informácie o podujatí sú publikované na webovej stránke SARIO: http://www.sario.sk/sk/projekty-podujatia/slovenska-kooperacna-burza-bratislava-2017-0
Ċ
Asociacia Pzvazov,