novinky‎ > ‎

veľtrh práca a kariéra 2015

uverejnené 8. 10. 2015, 13:32 používateľom Administrator WillYou

Stovky pracovných miest v regióne Trnava a širšom okolí predstavia zamestnávatelia počas druhého ročníka veľtrhu Práca a Kariéra v dňoch 20. a 21. októbra v hoteli Holiday Inn v Trnave. V rovnakom čase sa bude v priestoroch hotela konať aj veľtrh Podnikanie a Franchising, ktorý predstavuje networkingovú bázu pre začínajúcich a existujúcich podnikateľov rôznych foriem podnikania. Výstavy sú zdarma, pre spoločnosti aj jednotlivcov, ktorí hľadajú nové uplatnenie na trhu práce nielen v trnavskom regióne.

Veľtrh Práca a kariéra 2015
20. a 21. október
Trnava

Trnava ako mesto s dlhodobou študentskou tradíciou a históriou automobilového výrobného mesta je v regióne západoslovenského kraja ideálnou lokalitou pre pracovný veľtrh. V minulom roku sa veľtrhu Práca a Kariéra 2014 zúčastnilo 48 vystavovateľov a prišlo viac ako 5 000 návštevníkov z radov študentov, nezamestnaných, mladých ľudí aj zamestnancov, ktorí si chceli vylepšiť svoj kariérny profil. Aj tento rok sa budú na pracovnom veľtrhu prezentovať lokálne a medzinárodné firmy, ktoré hľadajú zamestnancov na pozície technického, obchodného a finančného zamerania, či ľudí, ktorí ovládajú cudzie jazyky v Trnavskom, Nitrianskom a Bratislavskom kraji, prípadne v širšom regióne.

Výstava Práca a Kariéra je určená ľuďom hľadajúcim si prácu, amestnancom, ktorí by radi zmenili svoje súčasné zamestnanie, ale aj študentom obzerajúcim sa po pracovnom uplatnení v budúcnosti. „Súčasťou podujatia bude viacero sprievodných aktivít v podobe workshopov zameraných na prípravu na pohovor, testovanie anglického jazyka, assessment centrum, motivačné tréningy, koučovacie rozhovory, otestovanie si svojich komunikačných zručností a mnoho zaujímavých prednášok,“ priblížil spoluorganizátor veľtrhu Miroslav Koleník zo spoločnosti ConsultSK Slovakia. Podujatie získalo aj záštitu prezidenta SR Andreja Kisku.

Po prvý raz bude súčasťou pracovného veľtrhu aj výstava Podnikanie a Franchising, ktorá začínajúcim a stávajúcim podnikateľom priblíži rozličné formy podnikania, napríklad prostredníctvom franchisingu. Podmienky fungovania a nástrahy pri kúpe licencie na používanie ochrannej známky a mena etablovaného podniku na iný podnik predstavia zástupcovia niekoľkých franchisingových spoločností.

Súčasťou výstavy bude aj atraktívny sprievodný program zameraný na rôzne aspekty podnikania, ako sú možnosti získania finančných prostriedkov na podnikanie, konzultácie o podnikateľskom zámere, budovanie značky, internetový marketing, podnikateľské vzdelávanie a ďalšie. Na výstave vystúpia napr. spoločnosť Life-Work Balance s ukážkou programu Life Book, rôzne franchisingové spoločnosti ako napr. Subway, MrKebab, Archeus Vám povedia, ako si môžete otvoriť franchisingovú pobočku a pod. Podrobnejšie informácie o veľtrhoch získate na www.vystavytrnava.sk. Vstup na obe podujatia je bezplatný.