novinky‎ > ‎

MSV 2016 Brno - Czech-Korea BizTech Day 5.10.2016

uverejnené 26. 9. 2016, 7:03 používateľom Asociacia Pzvazov

V rámci kolektivní expozice korejských průmyslových podniků, organizované za podpory Korejské agentury na podporu obchodu a investic (KOTRA), Korejské asociace strojírenského průmyslu (KOAMI) a Korejská nadace inteligentních továren (KOSF) se představí několik korejských výrobců z oblasti strojírenského průmyslu a řídící techniky.
Během celého týdne 3.-7.10.2016 budou probíhat bilaterální jednání českých a korejských firem (hala Z, stánek 67).
Zároveň bychom Vás rádi pozvali na akci Czech-Korea BizTech Day, která se koná 5. 10.2016 (hala E, stánek E3) rovněž v rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu 2016. V programu počítáme s vystoupením náměstka ministra průmyslu a obchodu ČR pana Bärtla, prezidenta Národního strojírenského klastru pana Jana Světlíka a místopředsedy Korejské asociace strojírenského průmyslu pana Young-Tahk Parka.

Odkaz: http://www.spcr.cz/kalendar-akci/detailudalosti/2718/seminare/msv-2016-brno-czech-korea-biztech-day

Ċ
Asociacia Pzvazov,