novinky‎ > ‎

Konferencia "Robotika vo výrobnej praxi malých a stredných podnikov“

uverejnené 6. 4. 2017, 7:45 používateľom Asociacia Pzvazov   [ aktualizované 6. 4. 2017, 7:45 ]

Dňa 11.5.2017 sa pod záštitou ATP Journal uskutoční v Hoteli Aphrodite Rajecké Teplice konferencia pod názvom "Robotika vo výrobnej praxi malých a stredných podnikov“.

Konferencia ponúka kompletné informácie o potenciáli využitia robotiky v podniku. Od počiatočného vyčíslenia návratnosti, cez možnosti financovania, návrh robotického pracoviska, až po prípadové štúdie zo slovenských a českých výrobných podnikov.

Ide o spoločné podujatie dvoch renomovaných vydavateľstiev HMH, s.r.o. (ATP Journal) a LEADER press, s.r.o. (ai magazine) pripravované v spolupráci so Zväzom elektrotechnického priemyslu SR, Zväzom automobilového priemyslu SR a Národným centrom robotiky. Záštitu nad konferenciou prevzal prof. Ing. Peter Plavčan CSc. - minister školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky. Zameranie konferencie je smerované na mimoriadne aktuálnu tému zvyšovania konkurencieschopnosti malých a stredných podnikov na Slovensku prostredníctvom automatizácie a robotiky, čo korešponduje s koncepciou Smart Industry.

Odkaz na konferenciu: https://goo.gl/eo26gS