novinky‎ > ‎

58. Medzinárodný strojársky veľtrh v Brne

uverejnené 15. 7. 2016, 4:06 používateľom Asociacia Pzvazov   [ aktualizované 15. 7. 2016, 4:08 ]

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) si dovoľuje pozvať slovenských podnikateľov - spoluvystavovateľov -
v rámci spoločnej expozície na 58. Medzinárodný strojársky veľtrh v Brne, ktorý sa bude konať v termíne 3. - 7. 10. 2016,
s významnou štátnou podporou.

Cieľom podpory slovenských spoločností na spoločnej expozícii je poskytnúť možnosť prezentovať svoju podnikateľskú činnosť                                                                            a predstaviť zahraničným partnerom sortiment svojich výrobkov, ako aj nadviazať obchodné kontakty s cieľom uzatvorenia obchodných                                                     kontraktov a exportu výrobkov do zahraničia.

Viac informácií o podujatí, podmienkach účasti a možnosť registrácie sú zverejnené na tomto linku:                                                                               http://www.sario.sk/sk/projekty-podujatia/ucast-slovenskych-firiem-na-veltrhu-v-brne

Upozorňujeme, že registrácia na podujatie je možná do 25. júla 2016.