novinky‎ > ‎

3. PLES Zväzu elektrotechnického priemyslu SR 14.1.2017

uverejnené 21. 11. 2016, 3:41 používateľom Asociacia Pzvazov

Srdečne Vás pozývame na 3. PLES Zväzu elektrotechnického priemyslu SR s podtitulom Večer elektrotechnikov, energetikov a informatikov, ktorý sa bude konať 14. januára 2017 v hoteli DoubleTree by Hilton, Bratislava.

Ples je slávnostným networkingovým podujatím určeným majiteľom a riaditeľom elektrotechnických, energetických a IT firiem a ich zákazníkom.
Medzi pozvanými hosťami budú taktiež významní predstavitelia štátnej a verejnej správy, ako aj prezidenti najvýznamnejších priemyselných
a zamestnávateľských zväzov.

BLIŽŠIE INFORMÁCIE

Dátum: 14. január 2017
Miesto: Hotel DoubleTree by Hilton, Trnavská cesta 27/A, Bratislava: http://doubletree3.hilton.com/en/hotels/slovakia/doubletree-by-hilton-hotel-bratislava-BTSDIDI/index.html
Čas: otvorenie plesu o 19:00 hod. (príchod hostí od 18:30 hod.)

Program: V úvode programu sa predstaví známy slovenský nevidomý spevák Maroš Bango - pred pár rokmi otváral Ples v Opere a úspešne má už za sebou mnohé vystúpenia na Slovensku aj v zahraničí. Tanečnými kolami Vás prevedie sedemčlenná kapela profesionálnych hudobníkov - Funky Emotions. Zvyšok noci Vás bude zabávať video DJ Julo alias Python s kvalitným balíkom viac ako 6000 hudobných klipov z rokov 1970 - 2016. Moderátorkou večera bude, svojim jedinečným humorom známa, Adela Banášová. Pre tých z vás, ktorí sa budú chcieť na chvíľu vymaniť z tanečných tónov, budú pripravené pokojné priestory hotelového foyer doplnené hotelovým barom. Príjemnú atmosféru doplní výborné jedlo a krásne priestory hotela. Príjemný večer doplnia tanečné vystúpenia a ďalší program.

Vstupenky: Cena vstupenky je 120€ s DPH a zahŕňa:
  • welcome drink
  • bohatú ponuku bufetových stolov Hilton Excellent
  • polnočný bufet
  • selekciu vybraných dezertov
  • fľašu kvalitného vína na 1 pár
  • program, tombolu
Rezervácia vstupeniek a viac informácii: mailom na prilesanova@zep.sk alebo telefonicky na 0950 528 231 (p. Simona Prílesanová, ZEP SR).
Rozloženie stolov a aktuálne voľné miesta si môžete pozrieť na www.zep.sk/ples2017 Stoly sú desať miestne.

Staňte sa partnerom plesu! ... prečo?

Pripravujeme pre Vás podujatie na vysokej úrovni, na ktorom sa môžete zabaviť so svojimi kolegami nielen zo zväzu. Množstvo firiem kupuje väčší počet vstupeniek a pozýva svojich najdôležitejších zákazníkov, daruje im lístok a zabaví sa s nimi pri príležitosti začiatku roku a plesovej sezóny. Firme tak odpadne starosť o organizáciu vlastného podujatia pre zákazníkov, ktoré je časovo aj finančne náročnejšie. Na plese očakávame 250 - 300 účastníkov, významných predstaviteľov z elektrotechnického a energetického podnikateľského prostredia.

V tejto súvislosti si Vám dovoľujeme ponúknuť možnosť podporiť toto podujatie a stať sa tak partnerom podujatia za čo od nás získate rôzne marketingové služby a voľné vstupenky na ples.
Viac informácii o možnostiach partnerstva nájdete v prílohe. Na Vaše otázky Vám radi odpovieme na telefónnom čísle 0911 149 969 (Andrej Lasz, GS ZEP SR)
Veríme, že nadchádzajúci 3. ročník plesu bude pre Vás spoločenským networkingovým podujatím, v ktorom sa snúbi kultúrny zážitok s eleganciou a dobrou zábavou.
Ċ
Asociacia Pzvazov,